Verleg de grenzen van wat mogelijk is

Realiseer enorme besparingen op het onderhoud van infrastructuur met behoud van kwaliteit en minder overlast voor verkeer en milieu.

  • Beweeg virtueel door uw areaal en beschik over integraal inzicht in de kenmerken en exacte staat van uw assets.
  • Profiteer direct van de inzichten uit de met AI geautomatiseerde analyses van wegdek.
  • Beschik 24/7 over de consistente hoge kwaliteit van onze analyses en diagnoses van de infrastructuur onder uw beheer.
  • Laat u verbazen door de grensverleggende nauwkeurigheid waarmee zelfs de kleinste afwijkingen zichtbaar worden.

Road Intelligence: alle kenmerken

Alle relevante informatie over uw infrastructuur overzichtelijk bijeen. Krijg toegang tot een schat aan essentiële en geïntegreerde informatie over uw infrastructuur. Niet alleen kunt u virtueel reizen over de wegen in uw beheergebied, u krijgt tegelijkertijd achtergrondinformatie op het gebied van verharding, bermen, kunstwerken, ondergrond, wegmeubilair, OV, VRI, geleiderails, luchtkwaliteit en meer.

Road State: visuele inspectie als service

Inzicht in de exacte actuele staat van wegdek. Regelmatig winnen we opnieuw beeldmateriaal en andere data in van de infrastructuur in Nederland. Op basis van artificial intelligence (AI) worden deze beelden razendsnel en consistent verwerkt en brengen we zelfs de kleinste afwijkingen haarfijn in kaart.

Road Aging: vooruit kijken

Inzicht in de verwachte veroudering en schadeontwikkeling op de wegen in uw areaal. Vertrek vanuit de actuele staat en zie welke maatregelen op welk moment nodig zijn. Vergelijk scenario's en krijg inzicht in kosten en CO2-uitstoot. Met Road Aging kunt u anticiperen op noodzakelijke afwijkingen in uw onderhoudsplanning. U beschikt over de handvatten om de planning van het onderhoud te optimaliseren en zo kosten te besparen en overlast te verminderen.

WILT U

De inzetbaarheid van uw assets maximaliseren en tegelijkertijd besparen op de onderhoudskosten van uw infrastructuur?